Despre noi Zona client Contact Produse

 
HomeDespre noiZona ClientProductsAdresele unde ne puteti contactaVersiunea in engleza
       Avem deosebita placere sa va uram "Bun venit" pe site-ul firmei TECHNOPLUS srl. TECHNOPLUS srl este o companie cu capital integral privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul industrial, ca agent autorizat a Grupului de firme DELORO STELLITE.
       Firma TECHNOPLUS este dedicata inaltei performante: aliaje rezistente la uzura si acoperiri superficiale. Atunci cand industriile cer solutii de inalta tehnicitate pentru combaterea uzurii, temperaturilor ridicate si coroziunii, un nume se impune prin performanta, calitate, inovativitate si siguranta: Stellite.
      De aproape 100 de ani, DELORO STELLITE furnizeaza materiale pentru rezolvarea celor mai frecvente solicitari ale industriei. Anii de experienta in fabricarea aliajelor, tehnologia procesului de fabricatie si permanenta apropiere de client, dau Companiei DELORO STELLITE posibilitatea gasirii solutiilor pentru orice provocare.
      Angajamentul dedicat calitatii este siguranta satisfacerii celor mai exigente asteptari. Ca lider mondial in fabricarea componentelor din aliaje de cobalt, nichel, fier si a consumabilelor, DELORO STELLITE, actioneaza continuu pentru mentinerea pozitiei castigate.
      Societatea TECHNOPLUS ofera din stoc o gama variata de consumabile de durificare pentru cele mai agresive medii. Aliajele sunt furnizate sub forma de bare turnate, electrozi, pulbere si sarma pentru durificarea superficiala prin sudura, precum si sub forma componentelor turnate.
De asemenea, firma TECHNOPLUS SRL ofera asistenta tehnica precum si echipamente dedicate durificarilor superficiale ale pieselor.
In scopul eficientizarii activitatii, incepand cu anul 2015 activitatea firmei TECHNOPLUS SRL a fost preluata integral de catre noua entitate juridica legal constituita INTREPRINDEREA INDIVIDUALA GHEORGHIU MARIUS-EUGEN. Aceasta este inregistrata in REGISTRUL OPERATORILOR INTRACOMUNITARI,  si inregistrata la A.N.A.F. in SCOPURI DE TVA.
Aceste doua inregistrari permit importul direct de la fabricantii din GRUPUL DELORO WEAR SOLUTIONS precum si comercializarea produselor pe piata interna prin emiterea de facturi ce contin TVA cu posibilitati de deducere. 


 

Copyright©2016 Technoplus. All Rights Reserved.