Despre noi Zona client Contact Produse

 
 
HomeDespre noiZona ClientProduseAdresele unde ne puteti contactaVersiunea in engleza
client zone

      GRUPUL DELORO WEAR SOLUTIONS produce componente folosind o gama variata de aliaje pentru combaterea uzurii in cele mai agresive medii. Datorita flexibilitatii noastre putem furniza componente de diverse marimi, atat turnate cat si prelucrate la cota finala conform desenelor de executie. Aceste componente se gasesc in majoritatea industriilor acolo unde combat cu succes uzura prin eroziune, coroziune, cavitatie in conditii de temperatura ridicata.
Inginerii nostri va vor ajuta sa alegeti in mod corect aliajul de care aveti nevoie asa incat sa indepliniti criteriile economice si de performanta impuse. Indiferent cat de severe sunt conditiile de abraziune, coroziune sau eroziune, va vom ajuta sa identificati problema si va vom furniza cea mai buna solutie.
Deloro Stellite produce o gama mare de materiale consumabile din aliaje pe baza de cobalt, nichel si fier, precum si materiale compozite. Tehnologiile de fabricatie pe care le detinem, ne permit sa fabricam produse variate ce se pot utiliza folosind procedee ca durificarea prin sudura, sudura oxiacetilenica, procedee termice etc.
Tipuri de produse din aliaje pe baza de cobalt (STELIT), nichel (DELORO), sau compozit:

 

# pulbere

# sarma tubulara umpluta cu flux

# bare

# electrozi inveliti

# piese turnate si prelucrate mecanic final

 
 
Copyright©2016 Technoplus. All Rights Reserved.